VTRvH_Folder febr.2022

Wil jij ook in een militair orkest spelen !

Wij hebben weer vacatures bij zowel de tamboer- als blazerssectie ! Lijkt het jou leuk om in een militairorkest te spelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina

Indiëherdenking Tilburg

Ons ensemble heeft vanmiddag grote indruk gemaakt op de Indië herdenking in Tilburg. Brigadegeneraal Pieters kwam persoonlijk zijn dankwoord over brengen. Ook de voorzitter van het comité en de vertegenwoordiger van de gemeente waren zeer tevreden en daarom is meteen de afspraak voor komend jaar vastgelegd.

Commando overdracht

Op 22 juli j.l. is ons orkest gevraagd om voor het eerst in haar bestaan de commando overdracht van het 12 Infanteriebataljon AASLT Regiment van Heutsz muzikaal te ondersteunen.

Vereniging Traditie Regiment van Heutsz

20 juli 2021

Vanaf heden is het reünieorkest en exercitiepeloton Regiment van Heutsz ondergebracht in een nieuwe organisatie met de naam: Vereniging Traditie Regiment van Heutsz.

Het bestuur van deze vereniging bestaat uit leden van het exercitiepeloton en reünieorkest.

Meer informatie over deze nieuwe vereniging volgt binnenkort.

Voor boekingen verwijzen wij u naar ons contactadres.

Orkest gaat verder zonder Stg. Ouwestomp

Beste volger van ons orkest. Er is wat onduidelijkheid ontstaan door de berichtgeving van Stichting Ouwestomp daar om een korte toelichting.

Helaas kan ons reunieorkest niet meer verder onder de Stichting Ouwe Stomp. Er is onder de muzikanten en het ‚subbestuur‘ voldoende enthousiasme om een doorstart te maken. Onder welke naam en in welke organisatievorm is onderwerp van discussie. 

Voor informatie en boekingen verwijzen wij u naar ons contactadres.

Het orkest is niet opgeheven en blijft normaal voortbestaan echter vanwege organisatorische redenen maakt het orkest geen deel meer uit van Stichting Ouwestomp. 

Voor informatie en boekingen verwijzen wij u naar ons contactadres.

Gaat u ons dit jaar tegenkomen....?

15 februari 2021

We hadden een volle agenda in 2020 maar door de coronapandemie vielen die allemaal in het water eveneens als een groot aantal repetities. Maar...uiteraard veiligheid boven alles. Nu in 2021 gloort er weer hoop voor onze muzikanten die staan te popelen om weer muziek te maken. Zoals het er nu uitziet gaan grote evenmenten zeker in het voorjaar nog niet door, maar wie weet in het najaar. Gelukkig zijn een aantal mooie herdenkingen doorgeschoven naar 2022. Tot die tijd hopen we weer snel te kunnen gaan repeteren. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor actuele nieuwtjes. Bent u muzikant en zoekt u nog een leuk orkest, of wilt u meer weten over ons korps stuur dan een email naar secretaris@reunieorkestvanheutsz.nl

U komt ons dit jaar tegen ......

Zo in het begin van het jaar komen de uitnodigingen binnen om op te treden in de diverse plaatsen in Nederland. Helaas kunnen we niet alle aanvragen honoreren en moeten we helaas keuzes maken. Waar u ons dit tegenkomt is in ieder geval in Coevorden,Arnhem,Rotterdam,Wageningen,den Haag en den Bosch. Houd onze agenda en Facebookpagina in de gaten. 

Vind u het leuk om in ons orkest te spelen en deze mooie optredens mee te maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via; secretaris@reunieorkestvanheutsz.nl

Nieuw jaar volop activiteiten

Met het nieuwe jaar 2020 voor de deur bereiden we ons weer voor op een jaar vol met mooie optredens op de diverse plaatsen in ons land.

2020 Is immers ook het jaar dat Nederland officieel 75 jaar geleden is bevrijd. Op veel plaatsen zal hier uitgebreid aandacht aan worden besteed.

Overigens kunnen wij ook in het nieuwe jaar altijd muzikanten gebruiken voor de verdere uitbouw van ons orkest. Mocht u interesse hebben stuur dan geheel vrijblijvend een email naar ons secretariaat.

Defilé bevrijding brabantse wal

26 oktober zal in bergen op Zoom een groots defilé plaatsvinden ter gelegenheid van 75 jaar herdenking bevrijding brabantse wal.

Ook wij zullen bij dit defilé aanwezig zijn samen met ons exercitiepeloton.

Meer informatie https://www.bevrijdingbrabantsewal.nl/

Deelname bevrijdingstaptoe Vlissingen

Op zaterdag 5 oktober zijn we aanwezig op de bevrijdingstaptoe in Vlissingen georganiseerd door de Deltaband.

Een van de absolute hoogtepunten van de avond is K&G Leiden. De meervoudig wereldkampioen verzorgt zelfs twee keer een showoptreden. De overige optredens worden verzorgd door, Juliana Drum & Bugle Corps Middelburg, Inter Scaldis pipes and drums en de organiserende Deltaband. De avond begint om 19.30 uur met een openingsconcert van de Blue Jeans Big Band.

14 September Eindhoven

Een enorme colonne van ruim 400 voertuigen gaan zich verplaatsen van het Belgische Leoplodsburg naar het Basecamp in Veghel. In Eindhoven is een pauze ingelast op de Kennedylaan.

Op zaterdag 14 september zijn wij in de binnenstad van Eindhoven aanwezig tijdens het unieke evenement "Operatie Market Garden 2019"

Meer informatie kijk dan op www.omg2019.nl

Veteranendag 2019

Op 29 juni j.l. heeft ons orkest voor het eerst in haar bestaan deel mogen nemen aan het defilé op de Veteranendag.

Wij hebben met veel plezier een muzikale bijdrage geleverd aan dit mooie defilé waarbij speciale aandacht wordt besteed aan onze Veteranen die zich voor ons land en vrede hebben ingezet.

In de avond hebben we samen met 7 andere reünieorkesten een mooie door de IMMS gerorganiseerde taptoe verzorgd in het kader van 200 jaar Militaire Muziek

Taptoe Binnenhof

Op 29 juni a.s. zijn we voor de 1e keer in ons bestaan aanwezig bij de Veterandag in den Haag om een muzikale bijdrage te leveren aan het defilé

Dezelfde avond zin we paraat op een unieke taptoe op het Binnenhof georganiseerd door de International Military Music Society in het kader van 200 jaar militaire muziek.

Optredens 2019 (75 jaar bevrijding zuid Nederland)

Met nog 2 repetities voor de boeg sluiten het jaar 2018 langzaam af en maken ons op voor weer een mooi muzikaal jaar 2019.

Op onze agenda staan inmiddels de nodige aanvragen voor mooi optredens in 2019. Bij een aantal optredens ziet u nog "optie" staan omdat alle details nog niet zijn afgerond. Houd onze agenda in de gaten om te zien waar u ons tegen kunt komen.

UITNODIGING

Zaterdag 25 augustus herdenken wij weer de 37 Bossche militairen die omkwamen in voormalig Nederlands-Indië en Nieuw Guinea tussen 1942 en 1955.

Wij willen u graag uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze herdenking bij het monument aan de Zuiderparkweg in Den Bosch.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een maaltijd.

11.00 aanvang herdenking aan de Zuiderparkweg in Den Bosch.
12.15 afsluiting herdenking.
13.00 maaltijd in Veteranen Ontmoetings Centrum. De Fuik 9 in Den Bosch.

Aanmelden wordt op prijs gesteld.

Deel deze pagina