Voor informatie en boekingen verwijzen wij u naar ons contactadres.

_____________________________________________________________________

Kom ook in een militair orkest spelen!


Wij hebben weer ruimte voor nieuwe muzikanten!


Lijkt het jou leuk om in een militair orkest te spelen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.


Voor meer informatie: info@reunieorkestvanheutsz.nl


_____________________________________________________________________

Van Heutsz Festival en Reünie in Schaarsbergen


7 juli 2023


Op 7 juli 2023 organiseerde de 'Vereniging Veteranen Regiment van Heutsz' bij de Oranje kazerne in Schaarsbergen, een Festival cq. Reünie voor oud-dienstplichtigen, Veteranen en actieve dienende Van Heutszers.
Het Reünieorkest mocht daar drie optredens verzorgen, waaronder de muzikale omlijsting bij de herdenking, waarbij Wout Beekmans het taptoe-sgnaal heeft geblazen.
tijdens het hijsen van de Nederlandse driekleur speelde het orkest het 'Wilhelmus' en tijdens het hijsen van de Regimentsvlag uiteraard de 'van Heutszmars'.


Dodenherdenking Rotterdam - Overschie


4 mei 2023


Op 4 mei 2023 was het Reünieorkest Regiment van Heutsz aanwezig tijdens de herdenking van de vijf gesneuvelde huzaren, op begraafplaats Hofwijk in Rotterdam.

Daarna, in de avond, werd in de Grote Kerk van Overschie, tijdens de herdenking gepaste muziek ten gehore gebracht.

Tot slot mocht ons korps de herdenking en kranslegging op het Saenredamplein, muzikaal omlijsten.  

Indië herdenking Tilburg

15 augustus 2021


Ons ensemble heeft vanmiddag grote indruk gemaakt tijdens de Indië herdenking in Tilburg.


Brigadegeneraal Pieters kwam persoonlijk zijn dankwoord over brengen. Ook de voorzitter van het comité en de vertegenwoordiger van de gemeente waren zeer tevreden en daarom is meteen de afspraak voor komend jaar vastgelegd.

Commando overdracht

22 juli 2021


Voor het eerst in haar bestaan is ons orkest gevraagd om op 22 juli 2021, de commando overdracht van het 12 Infanteriebataljon AASLT Regiment van Heutsz, muzikaal te ondersteunen.

Gaat u ons in 2021 tegenkomen....?

15 februari 2021


We hadden een volle agenda in 2020, maar door de coronapandemie vielen alle optredens in het water evenals een groot aantal repetities. Maar...uiteraard gaat veiligheid boven alles.

Nu in 2021 gloort er weer hoop voor onze muzikanten, die staan te popelen om weer muziek te maken.


Zoals het er nu uitziet gaan grote evenmenten, zeker in het voorjaar, nog niet door. Maar wie weet, misschien in het najaar.


Gelukkig zijn een aantal mooie herdenkingen doorgeschoven naar 2022. Voor het zover is hopen we weer snel te kunnen repeteren. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het actuele nieuws.

Bent u muzikant en zoekt u nog een leuk orkest, of wilt u meer weten over ons korps stuur dan een email naar secretaris@reunieorkestvanheutsz.nl


U komt ons in 2020 tegen in ......

Februari 2020


Zo in het begin van het jaar 2020 komen de uitnodigingen binnen om op te treden in diverse plaatsen in Nederland. Helaas kunnen we niet alle aanvragen honoreren en moeten we keuzes maken. Waar u ons dit jaar tegenkomt is in ieder geval in Coevorden, Arnhem, Rotterdam, Wageningen, Den Haag en Den Bosch. 
Houd onze agenda en Facebookpagina in de gaten. 
Wilt u graag in ons orkest meespelen om deze mooie optredens als muzikant mee te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: secretaris@reunieorkestvanheutsz.nl

Nieuw jaar volop activiteiten

Januari 2020


Met het nieuwe jaar 2020 voor de deur bereiden we ons weer voor op een jaar vol met mooie optredens in de diverse plaatsen in ons land. 2020 Is immers ook het jaar dat Nederland officieel 75 jaar geleden is bevrijd. Op veel plaatsen zal hier uitgebreid aandacht aan worden besteed.

Overigens kunnen wij ook in het nieuwe jaar altijd muzikanten gebruiken voor de verdere uitbouw van ons orkest.

Mocht u interesse hebben stuur dan geheel vrijblijvend een email naar ons secretariaat.

Defilé bevrijding brabantse wal

26 oktober 2019


Op 26 oktober 2019 zal in bergen op Zoom een groots defilé plaatsvinden ter gelegenheid

van 75 jaar herdenking Bevrijding Brabantse Wal.


Meer informatie : https://www.bevrijdingbrabantsewal.nl/

Deelname bevrijdingstaptoe Vlissingen

5 oktober 2019


Op zaterdag 5 oktober 2019 zijn we aanwezig op de bevrijdingstaptoe in Vlissingen, georganiseerd door de Deltaband.

Een van de absolute hoogtepunten van de avond is K&G uit Leiden. De meervoudig wereldkampioen verzorgt zelfs twee keer een showoptreden.


De overige optredens worden verzorgd door:

Juliana Drum & Bugle Corps Middelburg, Inter Scaldis pipes and drums en de organiserende Deltaband.

De avond begint om 19.30 uur met een openingsconcert van de Blue Jeans Big Band.

14 September 2019 Eindhoven

Op zaterdag 14 september zijn wij in de binnenstad van Eindhoven aanwezig tijdens het unieke evenement "Operatie Market Garden 2019"


Een enorme colonne van ruim 400 voertuigen gaat zich verplaatsen van het Belgische Leopoldsburg naar het Basecamp in Veghel. In Eindhoven is een pauze ingelast op de Kennedylaan.


Meer informatie kijk dan op www.omg2019.nl

Veteranendag 2019

29 juni 2019


Op 29 juni j.l. heeft ons orkest voor het eerst in haar bestaan deel mogen nemen aan het defilé op de Veteranendag.

Wij hebben met veel plezier een muzikale bijdrage geleverd aan dit mooie defilé, waarbij speciale aandacht werd besteed aan onze Veteranen, die zich voor ons land en vrede hebben ingezet.

In de avond hebben we samen met 7 andere reünieorkesten een mooie, door de IMMS georganiseerde, taptoe verzorgd in het kader van 200 jaar Militaire Muziek

Taptoe Binnenhof

29 juni 2019


Op 29 juni a.s. zijn we voor de 1e keer in ons bestaan bij de Veterandag in den Haag aanwezig, om een muzikale bijdrage te leveren aan het defilé

Dezelfde avond zijn we paraat op een unieke taptoe op het Binnenhof, georganiseerd door de International Military Music Society in het kader van 200 jaar militaire muziek.

Optredens 2019 (75 jaar bevrijding Zuid Nederland)Met nog 2 repetities voor de boeg, sluiten we het jaar 2018 langzaam af en maken ons op voor weer een mooi muzikaal jaar 2019.

Op onze agenda staan inmiddels de nodige aanvragen voor mooi optredens in 2019.

Bij een aantal optredens ziet u nog "optie" staan omdat alle details nog niet zijn afgerond. Houd onze agenda in de gaten om te zien waar u ons tegen kunt komen.

Herdenking 37 Bossche militairen.

25 augustus 2018


Op zaterdag 25 augustus hebben wij weer de 37 Bossche militairen, die omkwamen in voormalig Nederlands-Indië en Nieuw Guinea tussen 1942 en 1955, herdacht.


Na afloop was er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een maaltijd.

Deel deze pagina